dimecres, 22 de febrer del 2012

EXPERIMENTACIÓ SENSORIAL

Aquest matí hem presentat el color groc d'una forma molt original... voleu saber com ho hem fet?   Amb una llimonaaa!!! N'hem apreciat totes i cadascuna de les seves característiques i propietats: hem comprovat com rodolava per damunt de la taula, l'hem comparat amb objectes d'altres colors i hem vist que era del mateix color que els pollets i que una taula de la nostra classe, també hem observat que la llimona d'algun companya/a era més gran que la nostra, i tots volíem aquella !!!

Sobretot ens hem basat en la textura, l'olor i el gust...
L'hem olorat , l'hem tastat, fins i tot hem provat de fer suc, alguns, però, estaven tant acostumats a l'exprimidor elèctric, que es sorprenien en veure que al posar la llimona no n'extreien suc... ha estat molt divertit!
Així hem pogut aprofunditzar millor en els conceptes de ple/buit d'una forma més vivencial i significativa, ja que la desil·lusió es donava, quan el vas estava buit perquè no surtia el suc o bé perquè algun company espavilat se l'havia begut tot sense compartir-ne ni gota amb els altres...
Hi ha hagut gustos de tota mena, infants als que no els hi ha agradat massa, perquè els hi faltava una mica de sucre per a endolçir-ho, però que malgrat això, s'arriscaven a tornar a repetir per comprovar que realment era àcida; i d'altres, els més agossarats, repetien l'experiència sense pensar-s'ho dues vegades, acaparant totes les llimones del seu voltant!!!

El podríem definir com un matí ple de rialles, a la vegada que de cares "àcides", perquè només els més menuts aconsegueixen convertir aquests moments àcids en moments dolços i alegres!!!



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada