dilluns, 23 d’abril del 2012

SANT JORDI HA ARRIBAT SURT LA CUCA DEL FORAT


Aquest matí els infants de la llar hem estat els protagonistes de la celebració de la Diada de "Sant Jordi" juntament amb els avis i les àvies de la Fundació:

Els pollets han inaugurat l'acte tot donant la benvinguda al públic assistent ballant la cançó del "Bon dia".
Seguidament els alumnes de 6è ens han representat la llegenda de Sant Jordi, ens ha agradat molt i des d'aquí volem agraïr-los-hi i felicitar-los!!!
Acte seguit les professores hem llegit un recital de poemes dedicat a aquesta festivitat.
A continuació, cadascun/a dels infants han compartit un conte amb un avi o àvia de la Fundació a la seva falda... ha estat un moment màgic, molt emotiu, on s'ha creat caliu...

Finalment, en la cloenda d'aquest acte, els avis i les àvies ens han obsequiat amb un cub d'elaboració pròpia, ple d'imatges de la Diada. Nosaltres també els hi hem volgut repartir el nostre petit detall: un cistell ple de roses vermelles, les quals, hem anat repartint a cadascun d'ells individualment; i un mural col·lectiu, representat per vint-i-quatre mans (una de cada infant) que formen la classe dels pollets, i que simbolitzen les roses de Sant Jordi.

A l'hora del pati, dues voluntàries de 6è s'han oferit per explicar-nos el conte d'en " Tupi", ens ha agradat molt !

Al migdia, no ens hem oblidat tampoc de donar les roses elaborades amb molt d'amor i dedicació, a les nostres estimades mares!

A la tarda, la celebració a continuat a càrrec de la resta dels alumnes del col·legi: ens han representat l'obra, han llegit poemes, embarbussaments, rodolins, dites... i fins i tot ens han demostrat les seves habilitats amb el ball.

Ha estat un dia ple d'intenses emocions... on els més valents s'han atrevit fins i tot a tocar ... la cua del nostre drac ferotge...!!!

Moltes gràcies a tots els/les assistents i participants que avui heu fet possible aquest acte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada