dimecres, 16 de maig del 2012

PROJECTE: "ELS MEUS AMICS ELS ANIMALS"

Gràcies a l'enorme interès i curiositat que desperta als infants el tema dels animals, avui hem iniciat (a la classe de P2) un nou projecte, titulat "els meus amics els animals". Per aquest motiu, avui hem començat estudiant algunes aus, com són els galls, les gallines i els pollets.
També hem treballat les "seriacions" (combinant: pollet - gallina - pollet - gallina...); prèviament per motivar-los i entendre-ho millor ho hem practicat amb joguines de la classe.
I quina millor manera hi ha per interioritzar tot el que s'ha treballat a l'aula que visitar-los? Allí hem comprovat que tenien ales, que el seu cos estava recobert de plomes... fins i tot hem vist com s'alimentaven i hem conegut a un "paó real" que ens ha desplegat la seva preciosa cua. I abans de marxar, hem vist l'hort !!!

També hem muntat un "racó d'aprenentatge" on compartim les aventures i les experiències viscudes amb animals , a través de tot el recull de recursos que heu aportat (fotografies,contes, animals reals...). Moltes gràcies per la vostra implicació i predisposició.

Demà ens esperen nous descobriments...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada