dimecres, 11 de maig del 2016

LA PANERA DELS TRESORS

ELS DIES DE PLUJA NO ENS ESPANTEN. NO SÓN GENS AVORRITS A LA NOSTRA LLAR, SÓN D'ALLÒ MÉS INTENSOS A LES AULES...

Avui ens hem dedicat a expressar les nostres emocions plàsticament, en un dia com avui, també hem dibuixat la pluja (amb ceres toves, gomets...).


Posteriorment, hem compartit una estona de joc i d'aprenentage amb la "Panera dels Tresors".

Amb la panera dels tresors estimulem tots els sentits i propiciem la descoberta de les característiques i propietats dels objectes que la componen: pes, forma, tamany, color... així doncs es genera un aprenentatge d'allo més enriquidor, que sorgeix de manera espontània i natural.
És una activitat d'exploració que proporciona als infants la possibilitat d'interessar-se per tot allò que tenen al davant.
Intentem evitar les interferències i afavorir sempre la lliure exploració, manipulació, concentració i atenció, doncs aprenen de manera autònoma. Nosalres intentem donar-los-hi la seguretat necessària per a desenvolupar la descoberta amb confiança.

El fet de ser material d'ús quotidià i no estructurat ajuda als infants a crear el seu propi joc, per tant, els ajuda a ser més creatius.
Amb aquest tipus de joc estimulem la seva imaginació, tot despertant els seus interessos, inquietuds..., a diferència d'un joc més estructurat on acostumen a moure's per imitació.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada